Speciaal transport voor bevoorrading

Bevoorrading van tijdgevoelige zendingen, moeilijk bereikbare locaties en superjachten

 • Voor moeilijk bereikbare locaties en tijdgevoelige zendingen
 • Bevoorrading van superjachten
 • Temperature controlled van -20 tot -25 °C: Koel-, diepvries- en verwarmd transport
 • Belading zelf in te delen: europallets, blokpallets, rolcontainers of los geladen
 • Laden en lossen, op de door u gewenste tijdstippen
 • 24/7 service, ook in het weekend

Snelle bevoorrading op elke plek en tijdstip

Hebt u een zending die tijdgevoelig is of naar een moeilijk bereikbare locatie vervoerd dient te worden? Met ons speciale transport garanderen we dat uw zending snel en veilig vervoerd wordt door heel Europa.

Onze bussen bevoorraden locaties waar vrachtwagens moeilijk kunnen komen en zijn daarnaast volledig temperature controlled. Door de scheidingswand en dubbele verdamper (Dueltemp) is het mogelijk tot 3 verschillende temperaturen te vervoeren in 1 rit. Zo bent u verzekerd van efficiënt, veilig en snel transport.

Bevoorraden van superjachten

Bent u eigenaar van een superjacht of gaat u op vakantie met een luxe vaartuig? De bevoorrading van een superjacht waar u enkele weken mee vaart, wilt u graag goed geregeld hebben. Met onze transportbussen vervoeren wij graag uw zending om deze snel en efficiënt naar uw jacht te brengen.

Wij leveren stipt op tijd af in elke haven in Europa, waarbij wij regelmatig rijden naar havens aan de Côte d’Azur, Kroatië, Griekenland, Spanje en Scandinavië.

Bevoorrading van winkels en horeca

Wilt u een winkel in Nederland of Europa bevoorraden met bijvoorbeeld diepvries of gekoelde levensmiddelen? Samen met u zetten wij graag een voordelige lijn op, waarmee we wekelijks of meerdere keren per week uw winkel voorzien van vries- en versproducten.

Zo rijden wij bijvoorbeeld 3x per week naar Berlijn, 2x per week naar Parijs, 5x per week naar België en elke week met routes naar particulieren door heel Duitsland en uiteraard naar winkels en horeca in Nederland.

Prijscalculator

Ontvang binnen 1 minuut een offerte per email

Onze online calculator kunt u alleen gebruiken als u 1 laad- en 1 losadres heeft. Bij meerdere adressen, graag uw aanvraag mailen aan: sales@special-deliveries.nl. In dat geval ontvangt u van ons binnen 1 uur een reactie.

Vraag 1/3
Vraag 2/3
Vraag 3/3

Waar rijden wij zoal naar toe?

België

5x per week leveren wij diepvries en gekoelde levensmiddelen.

Berlijn

3x per week rijden wij naar een winkel met diepvries en gekoelde levensmiddelen.

Parijs

2x per week leveren wij diepvries en gekoelde levensmiddelen aan een winkelcentrum.

Havens in Europa

Elke zomer om superjachten te bevoorraden.

Referentie

“Ik lever nu al 7 jaar aan superjachten. Nog nooit eerder heb ik een vervoerder gehad die zo stipt werkt, alle afspraken nakomt, met mooi en schoon materiaal rijdt en nette chauffeurs in dienst heeft!”

Leverancier aan superjachten


Temperature controlled vervoer door heel Europa

Wilt u uw zending op een constante temperatuur vervoerd hebben? Onze transportbussen zijn volledig temperature controlled: van -20 tot 25 °C. Hierdoor vervoeren we uw zending altijd op de juiste temperatuur.

Onze chauffeurs rijden door heel Europa en zorgen ervoor dat uw zending veilig en zo snel mogelijk wordt overgebracht.

Meerdere ritten per week tot in het hart van alle grote Europese steden

Met onze bussen leveren wij snel en voordelig uw vracht tot in het hart van grote Europese steden. Transport met onze bus is in vele gevallen een stuk voordeliger dan met een vrachtwagen. Daarnaast is een levering in het centrum van grote steden sneller, omdat onze bus overal eenvoudig kan komen.

Zo rijden wij bijvoorbeeld 3x per week naar Berlijn, 2x per week naar Parijs, 5x per week naar België en elke week met routes naar particulieren door heel Duitsland en uiteraard naar winkels en horeca in Nederland.


FAQ

over bevoorrading

 • Maximale lengte van uw pakket = 430 cm
 • Maximale breedte van uw pakket = 125 cm
 • Maximale hoogte van de pallets = 1.70 meter en onder de koelmotor 1.60 meter
 • Gewicht = maximaal 3500 kg.

Ja, deze kunt u hier downloaden.

Nee, wij vervoeren alles wat in een bus met aanhanger past. Ook voor andere zendingen kunt u dus bij ons terecht. Zo vervoeren wij bijvoorbeeld ook houten tafelbladen voor een webwinkel door Nederland, België en Duitsland.

Ja, wij leveren door heel Europa. Zo rijden wij bijvoorbeeld 3x per week naar Berlijn om een winkel te voorzien van diepvries en gekoelde levensmiddelen. Daarnaast leveren wij bijvoorbeeld ook aan superjachten in Zuid-Frankrijk, Kroatië en Griekenland.

Ja, de temperatuur wordt door de chauffeur tijdens het transport constant in de gaten gehouden. Ook kunnen wij op elk gewenst moment de temperatuur vanaf ons kantoor uitlezen.

Special Deliveries werkt 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u. Wij laden bijvoorbeeld ook op zondagavond om maandagochtend ergens in Europa af te leveren.

Ja, uiteraard kunnen wij het leeggoed weer mee terug nemen en afleveren op de door u gewenste locatie.

Offerte aanvragen

Ontvang binnen 1 uur een vrijblijvende offerte

Vraag offerte aan Reactie binnen 1 uur
 • Tijdens 1 transport kunnen wij 3 verschillende temperaturen vervoeren
 • Goedkopere levering als het zendingen betreft tot 12 europallets, 7 blokpallets of 20 rolcontainers
 • Leveringen in alle binnensteden, ook waar het moeilijk bereikbaar is
 • Wij rijden exact op tijd, zoals u het wenst