Veelgestelde vragen

Over Special Deliveries

Hieronder vindt u de veelgestelde vragen over het transport van Special Deliveries. Wanneer uw vraag hier niet bij staat, beantwoorden wij die altijd graag via de mail of per telefoon.

Alle veelgestelde vragen over Special Deliveries

  • Maximale lengte van uw pakket = 430 cm
  • Maximale breedte van uw pakket = 125 cm
  • Maximale hoogte van de pallets = 1.70 meter en onder de koelmotor 1.60 meter
  • Gewicht = maximaal 3500 kg.

Ja, deze kunt u hier downloaden.

Dit is in overleg zeker mogelijk. Wij zijn geen koeriersbedrijf, maar vinden bijna altijd een oplossing om snel een bus op pad te sturen wanneer er tijdsdruk is.

Ja, wij leveren door heel Europa ook op particuliere adressen.

Nee, wij vervoeren alles wat in een bus met aanhanger past. Ook voor andere zendingen kunt u dus bij ons terecht. Zo vervoeren wij bijvoorbeeld ook houten tafelbladen voor een webwinkel door Nederland, Belgiƫ en Duitsland.

Ja, wij leveren door heel Europa. Zo rijden wij bijvoorbeeld 3x per week naar Berlijn om een winkel te voorzien van diepvries en gekoelde levensmiddelen. Daarnaast leveren wij bijvoorbeeld ook aan superjachten in Zuid-Frankrijk, Kroatiƫ en Griekenland.

Ja, de temperatuur wordt door de chauffeur tijdens het transport constant in de gaten gehouden. Ook kunnen wij op elk gewenst moment de temperatuur vanaf ons kantoor uitlezen.

Special Deliveries werkt 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u. Wij laden bijvoorbeeld ook op zondagavond om maandagochtend ergens in Europa af te leveren.

Ja, uiteraard kunnen wij het leeggoed weer mee terug nemen en afleveren op de door u gewenste locatie.

Ja, dat is zeker mogelijk. In overleg met u maken we samen een route om langs alle adressen te rijden die u wenst. Bij lange routes overnachten onze chauffeurs in een hotel en dan gaan zij de volgende dag weer verder.

Ja, al onze voertuigen zijn uitgerust met systemen waarmee wij altijd exact weten waar uw goederen zich bevinden. Uiteraard is het mogelijk dat u ook uw zending volgt. Wij geven u een inlog, waardoor u ook weet waar uw zending zich bevindt.

Dueltemp betekent dat er 2 verdampers in 1 bus zitten. Iedere verdamper kan op een eigen temperatuur worden ingesteld. Door een flexibel schot in de bus te plaatsen, maken we 2 compartimenten en hierdoor is het mogelijk zowel diepvries als gekoelde middelen te vervoeren tijdens 1 transport.

Onze bussen zijn uitgevoerd met 2 verdampers en middels een flexibel schot kunnen wij 2 compartimenten maken in de bus. Hierdoor kunnen er bijvoorbeeld diepvries en gekoelde goederen in 1 bus vervoerd kunnen worden. Ook in de aanhanger is het mogelijk een eigen temperatuur in te stellen.

Dit is mogelijk. Nadat uw zending is gelost, kunnen wij u een uitdraai van de temperatuur verstrekken.

Onze bussen en chauffeurs zijn niet voorzien van de benodigde verplichtingen om gevaarlijke stoffen te mogen vervoeren. Ladingen met gevaarlijke stoffen kunnen wij dus helaas niet vervoeren.

Ja, onze bussen zijn hier uitermate geschikt voor, omdat we elke gewenste temperatuur kunnen instellen. Hierdoor kunnen we de temperatuur instellen die optimaal zijn voor het vervoer van de medicijnen.

Wij werken uitsluitend met Nederlandse chauffeurs die zich daarnaast ook verstaanbaar kunnen maken in het Engels en Duits.

Hoeveel past er in een bus?

  • 6 europaletten of
  • 4 blokpaletten of
  • 8 rolcontainers

Hoeveel past er in een aanhanger?

  • 6 europaletten
  • 3 blokpaletten
  • 11 rolcontainers

Maximale hoogte:
1.70 mtr. (onder de koelmotor 1.60 mtr)
Totaal gewicht: 3500 kg.