Speciaal transport voor vaccins

Transport en distributie van vaccins door heel Europa

 • Vaccin transport door heel Europa
 • Temperature controlled transport van -20 tot +25 graden
 • Vaccin distributie apotheek, ziekenhuis en groothandel
 • Volg uw vaccin transport online
 • GDP gecertificeerde chauffeurs
 • Dagelijks vaccin transport: 24/7 service, ook in het weekend

Snel en gekoeld of verwarmd vaccin transport voor distributie in de zorgbranche

Een snelle distributie van vaccins is een logistieke operatie die zorgvuldige planning en de juiste vervoerscondities vereist. Zeker bij de distributie van een toekomstig coronavaccin voor COVID 19 is het belangrijk deze zonder tijdsverlies door heel Europa te vervoeren. Daarom garanderen wij snel en dagelijks transport: u kunt ons 24 uur per dag bereiken.

Vanwege de gevoeligheid van vaccins voor licht en temperatuur is het ontzettend belangrijk dat deze condities tijdens het transport worden gewaarborgd en gemonitord. Al onze bussen en aanhangers zijn voorzien van specifieke apparatuur die de temperatuur continu monitoren en loggen. Zo bent u verzekerd dat de vaccins veilig worden vervoerd.

Cold chain en temperatuurbewaking tijdens vaccin transport

Temperatuurbewaking is onmisbaar voor de cold chain. Via actieve koeling of juist verwarming worden de bussen en aanhangers gekoeld of verwarmd tijdens het transport. Meerdere temperatuurloggers van Carrier monitoren en registreren de temperatuur tijdens het transport van de vaccins. Deze gegevens worden door onze GDP gecertificeerde chauffeur en bij ons op kantoor constant gemonitord. Omdat wij de gehele logistieke keten verzorgen van het transport van het vaccin, is er geen overdracht naar andere schakels. Dit betekent dat de vaccins niet worden blootgesteld aan temperatuurschommelingen. Hierdoor zijn de stabiliteit en houdbaarheid van de vaccins gegarandeerd.

Prijscalculator

Ontvang binnen 1 minuut een offerte per email

Onze online calculator kunt u alleen gebruiken als u 1 laad- en 1 losadres heeft. Bij meerdere adressen, graag uw aanvraag mailen aan: sales@special-deliveries.nl. In dat geval ontvangt u van ons binnen 1 uur een reactie.

Vraag 1/3
Vraag 2/3
Vraag 3/3

Temperature controlled vaccin transport met online tracking

De temperatuur van elke bus en aanhanger kan worden ingesteld van -20 tot +25 graden Celsius. Door een scheidingswand en dubbele verdamper in de bus is het mogelijk om tot drie verschillende temperaturen in te stellen voor een transport. Met ons online volgsysteem kunt u daarnaast uw zending vaccins tijdens het transport volgen, zodat u precies weet waar de zending is.

FAQ

over vaccin transport

 • Maximale lengte van uw pakket = 430 cm
 • Maximale breedte van uw pakket = 125 cm
 • Maximale hoogte van de pallets = 1.70 meter en onder de koelmotor 1.60 meter
 • Gewicht = maximaal 3500 kg.

Ja, deze kunt u hier downloaden.

Dit is in overleg zeker mogelijk. Wij zijn geen koeriersbedrijf, maar vinden bijna altijd een oplossing om snel een bus op pad te sturen wanneer er tijdsdruk is.

Nee, wij vervoeren alles wat in een bus met aanhanger past. Ook voor andere zendingen kunt u dus bij ons terecht. Zo vervoeren wij bijvoorbeeld ook houten tafelbladen voor een webwinkel door Nederland, Belgiƫ en Duitsland.

Ja, de temperatuur wordt door de chauffeur tijdens het transport constant in de gaten gehouden. Ook kunnen wij op elk gewenst moment de temperatuur vanaf ons kantoor uitlezen.

Ja, dat is zeker mogelijk. In overleg met u maken we samen een route om langs alle adressen te rijden die u wenst. Bij lange routes overnachten onze chauffeurs in een hotel en dan gaan zij de volgende dag weer verder.

Ja, al onze voertuigen zijn uitgerust met systemen waarmee wij altijd exact weten waar uw goederen zich bevinden. Uiteraard is het mogelijk dat u ook uw zending volgt. Wij geven u een inlog, waardoor u ook weet waar uw zending zich bevindt.

Dueltemp betekent dat er 2 verdampers in 1 bus zitten. Iedere verdamper kan op een eigen temperatuur worden ingesteld. Door een flexibel schot in de bus te plaatsen, maken we 2 compartimenten en hierdoor is het mogelijk zowel diepvries als gekoelde middelen te vervoeren tijdens 1 transport.

Onze bussen zijn uitgevoerd met 2 verdampers en middels een flexibel schot kunnen wij 2 compartimenten maken in de bus. Hierdoor kunnen er bijvoorbeeld diepvries en gekoelde goederen in 1 bus vervoerd kunnen worden. Ook in de aanhanger is het mogelijk een eigen temperatuur in te stellen.

Dit is mogelijk. Nadat uw zending is gelost, kunnen wij u een uitdraai van de temperatuur verstrekken.

Onze bussen en chauffeurs zijn niet voorzien van de benodigde verplichtingen om gevaarlijke stoffen te mogen vervoeren. Ladingen met gevaarlijke stoffen kunnen wij dus helaas niet vervoeren.

Ja, onze bussen zijn hier uitermate geschikt voor, omdat we elke gewenste temperatuur kunnen instellen. Hierdoor kunnen we de temperatuur instellen die optimaal zijn voor het vervoer van de medicijnen.

Wij werken uitsluitend met Nederlandse chauffeurs die zich daarnaast ook verstaanbaar kunnen maken in het Engels en Duits.

Hoeveel past er in een bus?

 • 6 europaletten of
 • 4 blokpaletten of
 • 8 rolcontainers

Hoeveel past er in een aanhanger?

 • 6 europaletten
 • 3 blokpaletten
 • 11 rolcontainers

Maximale hoogte:
1.70 mtr. (onder de koelmotor 1.60 mtr)
Totaal gewicht: 3500 kg.

Offerte aanvragen

Ontvang binnen 1 uur een vrijblijvende offerte

Vraag offerte aan Reactie binnen 1 uur
 • Tijdens 1 transport kunnen wij 3 verschillende temperaturen vervoeren
 • Goedkopere levering als het zendingen betreft tot 12 europallets, 7 blokpallets of 20 rolcontainers
 • Leveringen in alle binnensteden, ook waar het moeilijk bereikbaar is
 • Wij rijden exact op tijd, zoals u het wenst