Speciaal transport voor medicijnen

Medicijn transport door heel Europa

 • Gekoeld of verwarmd transport voor geneesmiddelen
 • Dagelijks medicijn transport: 24/7 service, ook in het weekend
 • Transport door GDP gecertificeerde chauffeurs
 • Tot 3 verschillende temperaturen tijdens 1 transport: van -20 tot +25 graden
 • Transport voor de zorgbranche
 • Volg uw medicijn transport online

Medicijn transport naar ziekenhuis, apotheek en groothandel door heel Europa

Hebt u medicijnen die u vervoert wilt hebben binnen de zorgbranche? Voor transport van geneesmiddelen is het belangrijk dat dit volgens de GDP-richtlijnen gebeurt, zodat de condities tijdens het transport optimaal zijn. Daarom zijn onze chauffeurs GDP gecertificeerd. Dit betekent dat de kwaliteit van uw medicatie tijdens het transport is gewaarborgd op temperatuur, beveiliging en hygiƫne. Ook staan we 24 uur per dag en in het weekend voor u klaar, zodat u bent verzekerd van een snel transport van medicatie naar ziekenhuizen, apotheken of groothandels door heel Europa.

Temperatuurbewaking tijdens medicijn transport

Temperatuurbewaking is onmisbaar bij geconditioneerd vervoer. Om volledige bewaking van de temperatuur tijdens het transport te waarborgen, zijn alle bussen en aanhangers voorzien van een special systeem van Carrier. Meerdere temperatuurloggers controleren constant de lading geneesmiddelen. De chauffeur is hierdoor continue op de hoogte van de temperatuur en ook bij ons op kantoor monitoren we uw zending. Zo garanderen we het meest optimale GDP transport van uw zending medicijnen.

Prijscalculator

Ontvang binnen 1 minuut een offerte per email

Onze online calculator kunt u alleen gebruiken als u 1 laad- en 1 losadres heeft. Bij meerdere adressen, graag uw aanvraag mailen aan: sales@special-deliveries.nl. In dat geval ontvangt u van ons binnen 1 uur een reactie.

Vraag 1/3
Vraag 2/3
Vraag 3/3

Temperature controlled transport van medicijnen met online tracking

Bij het transport van geneesmiddelen is de juiste temperatuur onmisbaar. Een te hoge of te lage temperatuur heeft invloed op de werking van medicatie, waardoor deze niet meer optimaal is. U kunt er op vertrouwen dat uw zending medicijnen perfect op temperatuur wordt vervoerd met onze bussen en aanhangers. In elke bus en aanhanger kan de temperatuur apart ingesteld worden van -20 tot +25 graden Celsius. Ook zijn de bussen voorzien van een scheidingswand en dubbele verdamper, waardoor het mogelijk is om tot drie temperaturen in te stellen voor een transport. Daarnaast kunt u op elk gewenst moment uw medicijnzending met het online volgsysteem volgen. Zo weet u precies waar uw zending met medicijnen is.

FAQ

over medicijn transport

 • Maximale lengte van uw pakket = 430 cm
 • Maximale breedte van uw pakket = 125 cm
 • Maximale hoogte van de pallets = 1.70 meter en onder de koelmotor 1.60 meter
 • Gewicht = maximaal 3500 kg.

Ja, deze kunt u hier downloaden.

Dit is in overleg zeker mogelijk. Wij zijn geen koeriersbedrijf, maar vinden bijna altijd een oplossing om snel een bus op pad te sturen wanneer er tijdsdruk is.

Nee, wij vervoeren alles wat in een bus met aanhanger past. Ook voor andere zendingen kunt u dus bij ons terecht. Zo vervoeren wij bijvoorbeeld ook houten tafelbladen voor een webwinkel door Nederland, Belgiƫ en Duitsland.

Ja, de temperatuur wordt door de chauffeur tijdens het transport constant in de gaten gehouden. Ook kunnen wij op elk gewenst moment de temperatuur vanaf ons kantoor uitlezen.

Ja, dat is zeker mogelijk. In overleg met u maken we samen een route om langs alle adressen te rijden die u wenst. Bij lange routes overnachten onze chauffeurs in een hotel en dan gaan zij de volgende dag weer verder.

Ja, al onze voertuigen zijn uitgerust met systemen waarmee wij altijd exact weten waar uw goederen zich bevinden. Uiteraard is het mogelijk dat u ook uw zending volgt. Wij geven u een inlog, waardoor u ook weet waar uw zending zich bevindt.

Dueltemp betekent dat er 2 verdampers in 1 bus zitten. Iedere verdamper kan op een eigen temperatuur worden ingesteld. Door een flexibel schot in de bus te plaatsen, maken we 2 compartimenten en hierdoor is het mogelijk zowel diepvries als gekoelde middelen te vervoeren tijdens 1 transport.

Onze bussen zijn uitgevoerd met 2 verdampers en middels een flexibel schot kunnen wij 2 compartimenten maken in de bus. Hierdoor kunnen er bijvoorbeeld diepvries en gekoelde goederen in 1 bus vervoerd kunnen worden. Ook in de aanhanger is het mogelijk een eigen temperatuur in te stellen.

Dit is mogelijk. Nadat uw zending is gelost, kunnen wij u een uitdraai van de temperatuur verstrekken.

Onze bussen en chauffeurs zijn niet voorzien van de benodigde verplichtingen om gevaarlijke stoffen te mogen vervoeren. Ladingen met gevaarlijke stoffen kunnen wij dus helaas niet vervoeren.

Ja, onze bussen zijn hier uitermate geschikt voor, omdat we elke gewenste temperatuur kunnen instellen. Hierdoor kunnen we de temperatuur instellen die optimaal zijn voor het vervoer van de medicijnen.

Wij werken uitsluitend met Nederlandse chauffeurs die zich daarnaast ook verstaanbaar kunnen maken in het Engels en Duits.

Hoeveel past er in een bus?

 • 6 europaletten of
 • 4 blokpaletten of
 • 8 rolcontainers

Hoeveel past er in een aanhanger?

 • 6 europaletten
 • 3 blokpaletten
 • 11 rolcontainers

Maximale hoogte:
1.70 mtr. (onder de koelmotor 1.60 mtr)
Totaal gewicht: 3500 kg.

Offerte aanvragen

Ontvang binnen 1 uur een vrijblijvende offerte

Vraag offerte aan Reactie binnen 1 uur
 • Tijdens 1 transport kunnen wij 3 verschillende temperaturen vervoeren
 • Goedkopere levering als het zendingen betreft tot 12 europallets, 7 blokpallets of 20 rolcontainers
 • Leveringen in alle binnensteden, ook waar het moeilijk bereikbaar is
 • Wij rijden exact op tijd, zoals u het wenst