Uw levensmiddelen perfect op temperatuur vervoerd naar alle Europese (binnen)steden

Voordelig levensmiddelentransport door heel Europa

 • Tot 3 verschillende temperaturen mogelijk tijdens transport
 • Goedkopere levering bij zendingen tot 12 europallets, 7 blokpallets of 20 rolcontainers
 • Levering in alle Europese (binnen)steden, ook op moeilijk bereikbare locaties
 • Wij leveren op het door u gewenste tijdstip
 • 24/7 service, ook in het weekend

Uw zending met levensmiddelen snel, voordelig en altijd op tijd geleverd

Voor elk transport met levensmiddelen binnen Europa staan wij voor u klaar. U kunt erop rekenen dat uw vracht perfect op temperatuur wordt vervoerd. Al onze bussen verzorgen transporten van -20 graden tot +25 graden. Al onze bussen zijn voorzien van scheidingswand en een dubbele verdamper. Hierdoor is het mogelijk om tot 3 verschillende temperaturen in te stellen per rit.
Hiermee wordt uw gekoelde, bevroren of verwarmde vracht in dezelfde rit vervoerd naar elke gewenste Europese (binnen)stad.

Prijscalculator

Ontvang binnen 1 minuut een offerte per email

Onze online calculator kunt u alleen gebruiken als u 1 laad- en 1 losadres heeft. Bij meerdere adressen, graag uw aanvraag mailen aan: sales@special-deliveries.nl. In dat geval ontvangt u van ons binnen 1 uur een reactie.

Vraag 1/3
Vraag 2/3
Vraag 3/3

Waar rijden wij zoal naar toe?

Belgiƫ

5x per week leveren wij diepvries en gekoelde levensmiddelen.

Berlijn

3x per week rijden wij naar een winkel met diepvries en gekoelde levensmiddelen.

Parijs

2x per week leveren wij diepvries en gekoelde levensmiddelen aan een winkelcentrum.

Havens in Europa

Elke zomer om superjachten te bevoorraden.


Meerdere ritten per week tot in het hart van alle Europese steden

Met onze bussen leveren wij snel en voordelig uw vracht tot in het hart van grote Europese steden. Transport met onze bus is in vele gevallen een stuk voordeliger dan met een vrachtwagen. Daarnaast is een levering in het centrum van grote steden sneller, omdat onze bus overal eenvoudig kan komen.

Bij Special Deliveries rijden wij met schone bussen en werken wij uitsluitend met betrouwbare, geschikte, net geklede en beleefde (Nederlandse) chauffeurs. Zij zijn tenslotte uw visitekaartje!

Deel zelf uw transport in

Elke vracht is door u zelf in te delen, zodat u elke centimeter van de 26 m2 in onze bus optimaal benut. Per rit kunt u voor meerdere manieren van vervoer kiezen: rolcontainers, blokpallets en europallets.

En natuurlijk adviseren wij graag over de beste routes en de wijze van belading.


FAQ

over levensmiddelentransport

 • Maximale lengte van uw pakket = 430 cm
 • Maximale breedte van uw pakket = 125 cm
 • Maximale hoogte van de pallets = 1.70 meter en onder de koelmotor 1.60 meter
 • Gewicht = maximaal 3500 kg.

Ja, deze kunt u hier downloaden.

Dit is in overleg zeker mogelijk. Wij zijn geen koeriersbedrijf, maar vinden bijna altijd een oplossing om snel een bus op pad te sturen wanneer er tijdsdruk is.

Nee, wij vervoeren alles wat in een bus met aanhanger past. Ook voor andere zendingen kunt u dus bij ons terecht. Zo vervoeren wij bijvoorbeeld ook houten tafelbladen voor een webwinkel door Nederland, Belgiƫ en Duitsland.

Ja, de temperatuur wordt door de chauffeur tijdens het transport constant in de gaten gehouden. Ook kunnen wij op elk gewenst moment de temperatuur vanaf ons kantoor uitlezen.

Ja, dat is zeker mogelijk. In overleg met u maken we samen een route om langs alle adressen te rijden die u wenst. Bij lange routes overnachten onze chauffeurs in een hotel en dan gaan zij de volgende dag weer verder.

Ja, al onze voertuigen zijn uitgerust met systemen waarmee wij altijd exact weten waar uw goederen zich bevinden. Uiteraard is het mogelijk dat u ook uw zending volgt. Wij geven u een inlog, waardoor u ook weet waar uw zending zich bevindt.

Dueltemp betekent dat er 2 verdampers in 1 bus zitten. Iedere verdamper kan op een eigen temperatuur worden ingesteld. Door een flexibel schot in de bus te plaatsen, maken we 2 compartimenten en hierdoor is het mogelijk zowel diepvries als gekoelde middelen te vervoeren tijdens 1 transport.

Onze bussen zijn uitgevoerd met 2 verdampers en middels een flexibel schot kunnen wij 2 compartimenten maken in de bus. Hierdoor kunnen er bijvoorbeeld diepvries en gekoelde goederen in 1 bus vervoerd kunnen worden. Ook in de aanhanger is het mogelijk een eigen temperatuur in te stellen.

Dit is mogelijk. Nadat uw zending is gelost, kunnen wij u een uitdraai van de temperatuur verstrekken.

Onze bussen en chauffeurs zijn niet voorzien van de benodigde verplichtingen om gevaarlijke stoffen te mogen vervoeren. Ladingen met gevaarlijke stoffen kunnen wij dus helaas niet vervoeren.

Ja, onze bussen zijn hier uitermate geschikt voor, omdat we elke gewenste temperatuur kunnen instellen. Hierdoor kunnen we de temperatuur instellen die optimaal zijn voor het vervoer van de medicijnen.

Wij werken uitsluitend met Nederlandse chauffeurs die zich daarnaast ook verstaanbaar kunnen maken in het Engels en Duits.

Hoeveel past er in een bus?

 • 6 europaletten of
 • 4 blokpaletten of
 • 8 rolcontainers

Hoeveel past er in een aanhanger?

 • 6 europaletten
 • 3 blokpaletten
 • 11 rolcontainers

Maximale hoogte:
1.70 mtr. (onder de koelmotor 1.60 mtr)
Totaal gewicht: 3500 kg.

Offerte aanvragen

Ontvang binnen 1 uur een vrijblijvende offerte voor uw levensmiddelentransport

Vraag offerte aan Reactie binnen 1 uur
 • Voor koel-, diepvries- en verwarmd transport
 • Deel zelf uw lading in
 • Tijdgevoelige zendingen of naar moeilijk bereikbare plaatsen
 • Spoedlevering: binnen 1 uur een chauffeur onderweg